45 93 07 25 / 61 46 44 44 info@salonkbh.dk

Læs med og blib klogere på hvad der passer bedst til dig

Se, hvilken frisure der passer bedst til dit ansigtsform

Skifter du også ofte frisure og er i tvivl om, hvad der klæder dig? Bare rolig du er ikke den eneste. Hos Salonkbh er vi eksperter og vejleder altid vores kunder til, hvilken frisure der passer til deres ansigtsanatomi. Som frisør skal du have fingeren på pulsen og konstant følge de nye strømninger fra ind- og udland. Det kræver, at du følger med i hårmoden og de nyeste teknikker. En vigtig del af frisørjobbet er at rådgive kunderne om, hvordan de skal pleje deres hår og hvilke frisurer, der passer til deres personlighed, hårtype og vigtigst af alt ansigtsform.

Læs med her og bliv klogere på, hvilken frisure der passer bedst til din ansigtsform.

Ovalt ansigt

Har du et ovalt ansigt? Så er du heldig! Du kan nemlig bære de fleste frisurer! Det bedste for dig vil være, hvis du undgår at have dit hår hængende i panden eller siderne. Dette gør at dine træk fremhæves på bedst mulige vis.


Firkantet ansigt

Ofte har et firkantet ansigt et defineret kæbeparti og en markeret pande. Denne ansigtsform udstråler ofte maskulinitet.  Vælg en frisure med tekstur, som blødgør dine skarpe træk. Krøller, bølger eller etager vil få dit ansigt til at synes længere.

 

Trekantet ansigt

Her har man ofte et bredt kæbeparti og kraftig hage forneden. Hvis man har denne ansigtsform, skal man vælge korte frisurer med volumen foroven. Undgå helst langt hår, som kan få dit ansigt til at se endnu større ud nederst.

 

Rundt ansigt

Hvis du har et rundt ansigt, skal du vælge en frisure, som får din ansigtsform til at se længere og smallere ud. Her skal man passe på med halvlange frisurer, der skaber ekstra volumen ved dine kinder. Skæg vil helt klart være en god mulighed til denne ansigtsform.

Vil du vide mere omkring, hvad der lige præcis passer til din ansigtsform? Så kontakt Salonkbh og vi vil rådgive og vejlede dig bedst mulig.

Frisure til din ansigtsform