45 93 07 25 / 61 46 44 44 info@salonkbh.dk

Her er 5 tips til din skægpleje 

5 Tips til skægpleje

Hos Salonkbh elsker vi at rådgive vores kunder! Derfor får I her 5 tips til skægpleje. Alt du behøver at vide for at dit skæg altid ser godt ud og føles lige så godt kan du læse om her. Alt fra pleje, irriteret hud, hvornår skægget skal trimmes til barbering.

#1. Tip – Kend din ansigtsform

Det kan tag tid at få et pænt skæg. Det vigtigt, at man forstår sin ansigtsform. Hvis man f.eks. har en tynd ansigtsform, er det bedst at lade skægget gro mere og udjævne formen. Hvorimod ved et bredt kæbeparti så er det bedst at holde skæggets sider korte.

 #2. Tip – Husk, at det er en proces

Dit skæg vokser i gennemsnit en halv tomme om måneden. Lad dit skæg vokse i mindst 3-4 uger, før du får det trimmet. Modstå trangen til at trimme i løbet af denne tid. Det kan komme ud ujævnt eller tyndt nogle steder. Giv dit skæg den tid, det har brug for til at gro. Den bedste måde at reducere ubehag på er med en daglig ansigts- + skægfugtighedscreme. Skægolie er en fantastisk mulighed også. Skægbalsam hjælper også med at holde dit skæg under kontrol. Giv  skægget tid til at gro og udvikle sig, så vi har noget at arbejde med.

#3. Tip – Skægolie er vigtigt

At gro sit skæg er blot en del af processen. Du kan i processen med, at lade dit skæg gro opleve at dit skæg er tørt og skællende. Derfor er det supervigtigt, at man bruger skægolie. Skægbalsam bruges til selve skægget, hvorimod skægolie er godt til huden under skægget. Skægolie er derfor supereffektivt til at fugte din hud under skægget.

 

#4. Tip – Sådan skal du vaske dit skæg

Brug skægshampoo 1-2 gange om ugen for ikke at irriterer huden. For meget skægshampoo kan resultere i skæl eller tør hud. Det vigtigt, at du vælger en shampoo som er beregnet til skæg og ikke den sammen du bruger til din krop. Husk dagligt at børste skægget for at fordele de naturlige olier og tilskynde skægvæksten ved at øge blodcirkulationen.

 

#5. Tip – Hold det trimmet

 Hos Salonkbh bliver vi ofte spurgt om, hvor ofte man skal trimme sit skæg. Dette afhænger dog meget af hvor hurtigt skægget gror og hvornår formen og hårene begynder at irritere en. For mange mænd er det ca. hver anden til tredje uge, hvorimod andre kun behøver det en gang om måneden. Forsøg helst ikke at fikse kanterne derhjemme, det bliver nemlig sværere for din frisør at fikse det. Det du skal sørge for er at bruge skægolie – og balsam.

 

5 tips til dit skæg