45 93 07 25 / 61 46 44 44 info@salonkbh.dk

Grooming studio for men 

SALON KBH

Vi er din professionelle frisør og barber centralt beliggende i Kgs. Lyngby. Jeg, Dilshad Sadiq, har åbnet salonen i 2015.

Vi brænder for vores håndværk og vores kunders ønsker og behov, og vi har efterhånden en del år på bagen i branchen, både i ind- og udland.

Når du kommer ind i salonen, så bliver du ikke bare sendt hen til den første ledige frisør. Vi har forskellige specialer, som vi er meget dygtige til og passionerede omkring. Skal du have byens skarpeste skinfade og det flotteste skæg, så har vi ekspertisen til det.

Har du bare fået en standard-klipning de sidste mange år og kunne tænke dig, at der skete noget nyt? Så kom ind til os, så finder vi den frisure, der passer allerbedst til dig. Vores frisører har mange års erfaring og et virkelig godt øje for hårtype, ansigtsform og alle de andre faktorer, der afgør, om en klipning fungerer.

Hår til særlige lejligheder

Skal du til bryllup eller konfirmation? Eller skal du måske selv giftes eller konfirmeres? Eller deltage i et andet arrangement, hvor dit hår skal være ekstra flot?

Vi kan hjælpe dig både med klipning, opsætning og styling, så læg trygt dine lokker i vores hænder Ring blot i god tid da det kræver lidt ekstra.

Har du brug for at forkæle dig selv (eller en, du holder af) lidt ekstra? Så kan vi anbefale vores Herreluksuspakke, hvor vi virkelig kommer hele vejen rundt, og du kommer til at føle dig som et helt nyt (og flottere) menneske. 

Salonen er eksklusivt så du føler dig ekstra forkælet.

Skal du have et lækkert nyt undercut, en skarp skinfade, professional trimning af skæg med gammeldags ragekniv eller måske bare have ordnet spidserne og tyndet lidt ud, så er vi frisøren for dig.

Vores grooming produkter er godkendt til Grøn Salon.

“Gode råd og vejledning omkring hår er altid gratis”

Vi har ansatte som har speciale i skæg og  herrefrisør håndtering, og derfor kommer mænd hos os for at få hjælp til døde lokker og trist hår. Vi har altid en god løsning til din frisure – vi fikser selv ødelagt hår. 

Mænd kan få et lækkert fade, en skinfade eller en professional trimning af skæg med en god gammeldags ragekniv. 

Tips og gode råd gives så længe vi har tid og overskud!

01

Artikel om salonkbh i TV2 Lorry

02

Salonkbh i lokalavisen

03

Artikel om salonkbh i det grønne område

Viste et billede af en frisure, som jeg gerne ville have. Efter 20 minutter sad frisuren lige i skabet! Det er 2. gang jeg er gået derfra med et godt resultat. Man kan mærke, at der bliver sat en ære i det stykke arbejde, som bliver udført. Kan bestemt anbefales.

Christian Gamgaard
Kunde

Fremragende frisør med et kæmpe talent. Kan klart anbefales🙏🏼

Nico Qazi
Kunde

Super god frisør. Ejeren er en erfaren frisør med 15 år i faget. Man føler sig velkommen fra det øjeblik man træder ind i salonen. Jeg vil klart vende tilbage hertil.

Ditlev Jørgsen
Kunde

Lyngbys bedste barbarshop🙏 Dilshad er super passioneret og professionel frisør. Han for helt klart min bedste anbefaling fra mig af. 5 velfortjente stjerner til SalonKbh🌟🌟🌟🌟🌟

Huxiisdelux
Kunde

Virkelig dygtig og fantastisk service!! Min far var glad og tilfreds med sin luksus behandling, kan klart anbefales! 👌

Esther Jacobsen
Kunde

Kan varmt anbefales, super professionelt og venligt personale!

Sebastian Nørager
Kunde

Ny gut, der kun har arbejdet der i to uger har lige givet mig den bedste haircut nogensinde, flink, serviceminded og til at betale. Jeg kommer helt klart igen 👍

Steven J. Laumann
Kunde

Meget professionelt, god pris og behagelig stemning. Ligger den bedste fade i dk.

Aiden Tariq Scmidt
Kunde

SALON KBH

Kontakt Os

Kontakt os

Salon kbh

Hos SALON KBH brænder vi for håndværket samt kundernes ønsker og behov.

Åbningstider

Tirsdag – Fredag 10:00 – 18:00

Lørdag 10:00 – 16:00

Mandag Lukket

Søndag & helligdage Lukket

Kontakt

Tlf: 45 93 07 25

mobil: 61 46 44 44

Mail: info@salonkbh.dk

Følg os på Facebook & Instagram

Bliv inspireret, se rabatter og meget mere!