45 93 07 25 / 61 46 44 44 info@salonkbh.dk

Din personlige frisør

Din professioenlle frisør med sans for detaljer

Gør en forskel for dig selv

Forkæl dig selv med vores enestående services

Vi er en professionel barber-og frisørsalon, beliggende centralt i Kgs. Lyngby. Vi har mange kunder fra bl.a. Gentofte, Hellerup, Søborg, Holte, Hillerød, Virum og andre områder. Salonkbh tilbyder danmarks bedste kvalitet og af den grund har været på tv og lokal avis flere gange. Udover vores unikke service til en god pris giver vi gratis kaffe, gode råd og vejledning til vores kunder. 

 

 

Bestil en gavekort til en du holder af, dropin eller book din tid Online 

Hvad synes kunderne om vores services?

Trustpilot udtalelser

Gennem 8 år har vi opnået omfattende erfaring og har haft massivt vækst som salon, vi leverer service i verdensklasse. Hør om hvad kunderne tænker om os.

Dilshad er fremragende til sit håndværk og til at se sine kunders behov. Min seneste oplevelse var dog i en klasse for sig. Jeg ringer ned for at få en tid lørdag formiddag - får at vide at han præcis kan klemme mig ind. Resultatet blev fremragende og det var rørende billigt - det er en af de få steder tilbage hvor man virkelig føler sig i centrum som kunde!
5
Hans Pedersen
Jeg har været hos Salon Kbh i mange år... Og udviklingen både personligt og salonmæssigt er det over al forventning. Jeg forlader ikke kun stedet med en skøn klipning men også med et stort smil hver gang. Kan varmt anbefales ✂️💇‍♂️💈
5
Thor Andersen
Hos Dilshad får du en personlig behandling med et endeligt resultat i sigte. Han er god til at improvisere og rådgive, hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du gerne vil se ud. Jeg kan kun anbefale SalonKBH i Lyngby, hvis du er interesseret i at tage på en styling-rejse sammen med Dilshad. Du kommer ikke til at fortryde det.
5
Christian Jensen

Viste et billede af en frisure, som jeg gerne ville have. Efter 20 minutter sad frisuren lige i skabet! Det er 2. gang jeg er gået derfra med et godt resultat. Man kan mærke, at der bliver sat en ære i det stykke arbejde, som bliver udført. Kan bestemt anbefales.

5
Christian Gamgaard

Idag var jeg for første gang i salonen. Jeg havde tid hos Simone, som lige skulle færdiggøre noget. Jeg ventede i salonens hyggelige vente oase, hvor der var muligheder for drikke mm mens man venter.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse med nogle fagpersoner, der meget tydeligt er glade for at hygge om kunderne.
5
Casper Clausen

Oplevelsen er altid rigtig god. Når jeg kommer ind kommer jeg i godt humør fordi frisøren altid er så energisk og positiv. Klipningen er god og effektiv til en fin pris. Man kan også få rigtig god styling hvis man har brug for det. Alt i alt har jeg kun haft positive oplevelser og aldrig gået derfra med en dårlig frisure eller dårligt humør.

5
Patrick Byrne

Dilshad Sadiq

Vis os billedet og vi garanterer reultet for dig.

Salon kbh tilbyder service i verdenklasse til alle vores kunder

Uanset om du ønsker at bevare din nuværende stil eller ønsker et helt nyt look, så er SALONKBH det perfekte sted for dig.

Herreklip , Fade & Skinfade

Old school barbering

Ansigts- og hovedbundsmassage

Hårvask, føntørre og hårstyling

Professionel skæg trimming

Ear & nose waxing

Hair- og skincare

Threading

Unik servicepakke til arrangementer (Bryllup, konfirmation og mere)

Forlad ikke salonen før du er tilfreds

Vores frisør imødekommer altid kundernes ønsker i salonen, men vi giver også altid forslag til god eller bedre frisure. 

Vi garanterer, at du som kunde altid er tilfreds, når du forlader salonen. Vi har mange års arbejdserfaring fra både indland og udland, herunder f.eks. England.

Hvis du vil have en komplet ny stil, eller har brug for frisøren i længere tid, så sørg for at bestille tid på forhånd, så vi kan give dit hår den fortjente opmærksomhed.Kig forbi vores frisør eller book tid online

Du finder vores frisør på Lyngby Hovedgade 112, hvor du altid er velkommen til at kigge ind. Du kan også kontakte os på forhånd, hvis du vil bestille tid, høre mere om vores priser, eller måske har et spørgsmål til pleje af hår eller skæg. Vi hjælper altid, når vi har tid.

Hvis du vil bestille tid, kan du gøre det online her. Ellers kan du ringe til os på telefon: 45 93 07 25 / 61 46 44 44 eller skrive til e-mail: info@salonkbh.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din drømmefrisure!

Salonkbh tilbyder enestående services til en god pris

Priser 

Om du skal klippes, trimmes eller gøres klar til dit bryllup, så er vi klar til at servicere dig.

Before After

Vask, klip & finish - Master Stylist

Beskrivelse

Pris

Business shave
rettelse af skæg, makering af kanter lidt med ragekniv afslutning ansigt massage med (HOT TOWEL)
300 kr
Herreklipning (maskine klip over hele hovedet)
Rettelse af Øjnbryn (Threading)
350kr
Old school barbering
trimning og rettelse af skæg samt makering af kanter. This is good 3
400kr
Bronze
herrekklip, hovedbundsmassage, føntørre, hårstyling 5
650 kr
Sølv
Master stylidt 6
750kr
Guld
This is good 7
fra. 300kr
Diamant du vælger selv din pakke.
This is good 8
Pakke 9
This is good 9
Pakke 10
This is good 10
Pakke 11
This is good 11
Services
Beskrivelse
Fade/Skinfade
This is good 1
Boss cut
Rettelse af skæg makering af kanterne med ragekniv ansigt behandling & massage.
Pakke 7
rimning og rettelse af skæg samt makering af kanterne. This is good 3
Short Fringe with fade/undercut
This is good 4
Pakke 9
This is good 5
Pakke 10
This is good 6
Pakke 11
This is good 7
This is good 8
This is good 9
This is good 10
This is good 11

Salonkbh ridder altid på trendbølgen

Service til særlig arangement

Skal du til bryllup eller konfirmation? Eller skal du måske selv giftes eller konfirmeres? Eller deltage i et andet arrangement, hvor dit hår skal være ekstra flot?

Før Efter
SalonKBH ridder altid på trendbølgen

SalonKBH er kendt for evnen til at skabe en ny og trendy stil, der passer til kundens personlighed og ansigtsform.Uanset om du ønsker at bevare din nuværende stil eller ønsker et helt nyt look, er SalonKBH det perfekte sted for dig. 

Vores frisører er dygtige til at rådgive om, hvad der vil se godt ud på dig.  

Stil til en mindeværdig dag

SalonKBH skaber den perfekte version af dig, uanset hvilket arrangement du skal til. Vores services dækker alle dine behov fra top til tå. Vores team har omfattende erfaring i serviceringen af kunder til konfirmation, bryllup, julefrokost, studenterfest, polterabend og mere. 

Vi kan hjælpe dig med klipning, opsætning, styling, lækkert nyt undercut, skarp skin fade, professional trimning, ansigtsbehandling, hårpleje, ekstraordinær skønhedsbehandling, eksklusivt hår design, elegant hårfarvning, hårvask, ører og næse voksning, delux brudgoms pakke og omfattende ansigts- og hovedbundsmassage.

Vi er altid klar til at servicere dig. 

Ring blot i god tid da det kan kræve lidt ekstra tid.

Din store dag - Bryllup

Den største dag i dit liv kræver den perfekte stil, derfor forkæler Salonkbh og vores barbershop dig fra top til tå. Vi tilbyder nemlig delux brudgomspakke, der indeholder alt, hvad du kunne forestille dig og mere. Vores komplette servicepakke garanterer, at alle dine ønsker bliver dækket hos os.

Vores medarbejdere er altid villige til at tilpasse deres teknikker og metoder for at opfylde dine ønsker.  Vi bruger de bedste produkter på markedet for at sikre de bedste resultater. 

Ring blot i god tid da det kan kræve lidt ekstra tid.

SALONKBH tilbyder altid gratis rådgivning og kaffe til kunderne

Gode råd og vejledning er altid gratis

Vi giver råd og vejledning udefra den erfaring og viden, som vi har opnået igennem årene . SalonKBH har flere gange været på lokalavisen og TV. 

Artikel i TV Lorry

Salonkbh i det grønne område

Artikel om salonkbh i det grønne område

Lyngby hovedgade 112,
2800 Kongens lyngby

Vi modtager alle kort 

Åbningstider:

Tirsdag – Fredag:  10 – 18

Lørdag:  10 – 16     

Lukket: 

Mandag – Søndag og helligdage

61 46 44 44

info@salonkbh.dk

CVR: 37 10 06 84