Om SALON KBH

Vi er din professionelle frisør og barber centralt beliggende i Kgs. Lyngby. Jeg, Dilshad Sadiq, har åbnet salonen i 2015.

Vi brænder for vores håndværk og vores kunders ønsker og behov, og vi har efterhånden en del år på bagen i branchen, både i ind- og udland.

Når du kommer ind i salonen, så bliver du ikke bare sendt hen til den første ledige frisør. Vi har forskellige specialer, som vi er meget dygtige til og passionerede omkring. Skal du have byens skarpeste skinfade og det flotteste skæg, så har vi ekspertisen til det.

Har du bare fået en standard-klipning de sidste mange år og kunne tænke dig, at der skete noget nyt? Så kom ind til os, så finder vi den frisure, der passer allerbedst til dig. Vores frisører har mange års erfaring og et virkelig godt øje for hårtype, ansigtsform og alle de andre faktorer, der afgør, om en klipning fungerer.

Hår til særlige lejligheder

Skal du til bryllup eller konfirmation? Eller skal du måske selv giftes eller konfirmeres? Eller deltage i et andet arrangement, hvor dit hår skal være ekstra flot?

Vi kan hjælpe dig både med klipning, opsætning og styling, så læg trygt dine lokker i vores hænder Ring blot i god tid da det kræver lidt ekstra.

Har du brug for at forkæle dig selv (eller en, du holder af) lidt ekstra? Så kan vi anbefale vores Herreluksuspakke, hvor vi virkelig kommer hele vejen rundt, og du kommer til at føle dig som et helt nyt (og flottere) menneske. 

Salonen er eksklusivt så du føler dig ekstra forkælet.

​Skal du have et lækkert nyt undercut, en skarp skinfade, professional trimning af skæg med gammeldags ragekniv eller måske bare have ordnet spidserne og tyndet lidt ud, så er vi frisøren for dig.

Velkommen hos Salon Kbh.

”Gode råd og vejledning er altid gratis”​

Firma

Salon KBH

Lyngby Hovedgade 112
2800 Kongens Lyngby

Se rute 

CVR: 37100684

​Kontakt info

Telefon: 45 93 07 25

E-mail: info@salonkbh.dk

Følg os på sociale medier

001-instagram  002-facebook

Åbningstider​

Mandag - Fredag

10:00 - 18​:00

Lørdag

10:30 - 16​:00

Søndag & helligdage

Lukket

Medlem hos

dansk-frisor-kosmetiker

​Her kan du betale med MobilePay

Mobilpay nr. 30725​