Barbersalon med dygtige frisører

​Leder du efter en dygtig barber eller frisør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Salon Kbh tilbyder vi alt fra gammeldags barbering til dameklip og farvning. Vores barbersalon er beliggende i Lyngby, hvorfor vi særligt har mange kunder fra Søborg, Hellerup og Gentofte, men du er altid velkommen, uanset hvor du kommer fra.

I vores barbersalon finder du et team af dygtige og passionerede frisører, som alle har forskellige specialer. Derfor bliver du ikke bare sendt hen til den første ledige frisør, når du besøger os. Hvis du eksempelvis skal have en gammeldags barbering, så tager vores ekspert på dette område sig af dig, mens en anden tager sig af dig, hvis du skal klippes.

Alle kunder er velkomne i vores barbersalon

Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig velkomne i vores barbersalon. Derfor søger vi altid for at imødekomme den enkelte kundes ønsker og behov. Vi brænder for vores håndværk og har en del års erfaring i branchen i både ind- og udland. Du kan derfor trygt komme hos os. 

Vi har et rigtig godt øje for hårtype, ansigtsform og andre faktorer, som spiller ind, når håret skal klippes. Derfor ved vi, hvad der vil klæde dig bedst, hvilket vi naturligvis gerne rådgiver dig om. Det gælder naturligvis også ved barbering, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsprodukter. 

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt, så kan du altså med fordel kigge forbi vores barbersalon.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 45 93 07 25 eller på info@salonkbh.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ Du kan også booke tid online. 

Book tid online

Firma

Salon KBH

Lyngby Hovedgade 112
2800 Kongens Lyngby

Se rute 

CVR: 37100684

​Kontakt info

Telefon: 45 93 07 25

E-mail: info@salonkbh.dk

Følg os på sociale medier

001-instagram  002-facebook

Åbningstider​

Mandag - Fredag

10:00 - 18​:00

Lørdag

10:30 - 16​:00

Søndag & helligdage

Lukket

Medlem hos

dansk-frisor-kosmetiker

Kvalitets stempel på at vi
​har en 4 årig uddannelse

​Her kan du betale med MobilePay